Hopp til hovedinnhold

Jan Walaker: Moving On

  • 1/1
    © Jan Walaker

Jan Walakers kunst er fylt med alvor, humor og fantasi. Hans evne til å fange livets dynamikk gjenspeiles i hvert verk. Han inviterer oss til å utforske og lære. 

Utstillingen "Move On» består av foto, malerier og skulpturer og inviterer oss med på Walakers reise. Han tar publikum med på en unik kunstnerisk oppdagelsesferd, formet av hans egen evige søken.

I utstillingen ser vi hvordan Walaker har brukt objekter fra bruktbutikker og materialer funnet i naturen for å skape kunst som vibrerer med nytt liv. Hans gjenbrukskunst representerer en filosofi om at alt kan ha verdi og fortelle historier. Walakers arbeid er mer enn objekter. Det er en invitasjon til å delta i hans filosofi om nysgjerrighet og bevegelse.

Med utstillingen "Moving On" ønsker han å inspirere oss til å omfavne forandring og se skjønnheten i gjenstander vi ofte overser.

Velkommen til Jan Walakers kunstverden

Jan Walaker er oppvokst i Norge, men utvidet sin horisont tidlig med språkreiser til England og ved å tilbringe flere år i New York. New York perioden var avgjørende for hans kunstneriske utvikling. I New York lærte han å fange essensen av øyeblikket og gleden ved å være i tiden vi lever i. Walakers kunstneriske tilnærming har blitt formet av hans erfaringer i New York.  Han har eksperimentert med en rekke kunstformer, inkludert maleri, skulptur og fotografi. 

Hans mangfold i uttrykk vitner om en kunstner som sjelden står stille. Som han selv sier:

- Rennende vann appellerer mer til meg en brakkvann.

Museum24:Portal - 2024.05.28
Grunnstilsett-versjon: 2